renhold trondheim

Toppkvalitets Renhold i Trondheim - Lijo Renhold AS

renhold trondheim

Daglig Renhold for bedrifter og boliger i Trondheim

Hos Lijo Renhold AS forstår vi betydningen av et rent og innbydende miljø. Vårt team av erfarne renholdere tilbyr daglig renhold til bedrifter, bygg, kontorer, trapper og butikker i Trondheim. Vi er dedikerte til å bidra til redusert sykefravær, økt trivsel og vedlikehold av dine verdifulle eiendeler.

Renhold av gulv

Et rent gulv er ikke bare estetisk tiltalende, men det bidrar også til å bevare verdien av eiendommen din. Våre metoder for gulvrengjøring sikrer at hvert hjørne av ditt rom ser imponerende ut.

Støvtørk av frie vannrette flater

Vi fjerner støv fra alle overflater, noe som bidrar til en renere luftkvalitet og et mer behagelig arbeidsmiljø. Dette er en viktig del av vårt engasjement for å redusere sykefravær og øke trivselen på arbeidsplassen.

renhold trondheim

Tømming av søppel og renhold av sanitær

Vårt team tar seg av søppeltømming og grundig rengjøring av sanitære områder. Dette er essensielt for å forebygge smitte og opprettholde et sunt arbeidsmiljø.

Flekkfjerning og spesialoppgaver

Vi fjerner synlige flekker og utfører spesialoppgaver som rengjøring av bilder, lamper, listverk, gelendere og stoler etter avtale.

Over 20 års erfaring i renholdsbransjen

Med over to tiår i renholdsbransjen, tilbyr Lijo Renhold en rekke tjenester inkludert daglig renhold, flyttevask med garanti, vinduspuss, byggvask, matteleie, rundvask og mer.

Kvalitet og opplæring

Våre renholdere mottar grundig opplæring ved ansettelse og kontinuerlig opplæring i sitt daglige arbeid. Våre rutiner sikrer at alle medarbeidere leverer høy kvalitet og konsistent service.

Som et offentlig godkjent rengjøringsbyrå, representerer Lijo Renhold et trygt og pålitelig valg for alle dine renholdsbehov i Trondheim. Vår godkjenning ligger her ->

Tilpassede renholdsløsninger

Vi forstår at hvert sted har unike behov. Derfor tilbyr Lijo Renhold AS skreddersydde renholdsløsninger som er tilpasset din bedrifts spesifikke krav. Vårt mål er å sikre et optimalt innemiljø og ta vare på bedriftens verdier.

Våre renholdstjenester i Trondheim

Lijo Renhold AS tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester for å møte alle dine behov. Våre tjenester inkluderer:

 • Daglig Renhold
 • Renhold av Gulv
 • Støvtørk av Frie Vannrette Flater
 • Tømming av Søppel
 • Renhold av Sanitær
 • Flekkfjerning
 • Rundvask
 • Flyttevask med Garanti
 • Vinduspuss
 • Oppskuring og Boning
 • Tepperens
 • Matteleie
 • Temporært Renhold
 • Spesialoppgaver etter Avtale (Bilder, Lamper, Listeverk, Gelendere, Stoler m.m.)

Eksperter på renhold i Trondheim

Vår omfattende erfaring og dedikasjon til kvalitet gjenspeiles i hvert renholdsprosjekt vi påtar oss. Vårt team sikrer at kontorer, butikker og boliger i Trondheim blir sunnere, renere og mer innbydende. Vi forstår betydningen av renhet for trivsel og produktivitet og tilbyr derfor skreddersydde løsninger for optimal renhet og verdivern. Med Lijo Renhold AS kan du forvente eksepsjonell service og strålende resultater.

Vår tilnærming til renhold i Trondheim handler om mer enn å fjerne støv og skitt; det handler om å skape et miljø for trivsel og effektivitet. Vi bruker avanserte teknikker og miljøvennlige rengjøringsmidler for effektive og bærekraftige tjenester, som sikrer et sunt og tiltalende arbeids- og bo-miljø.

Ved å velge Lijo Renhold AS, velger du et lidenskapelig team som streber etter å overgå dine forventninger. Vi er stolte av å være en pålitelig partner for Trondheims bedrifter og husholdninger, og ser frem til å bidra til et rent, trygt og innbydende miljø.

Bestill gratis befaring inkludert pristilbud

Bestill en gratis befaring inkludert pristilbud. La oss ta hånd om renholdet i Trondheim, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for din bedrift eller bolig.

Se våre andre tjenester

Utforsk det brede spekteret av tjenester hos Lijo Renhold AS. Fra daglig renhold til spesialiserte rengjøringsløsninger, vi tilbyr skreddersydde renholdstjenester for å møte alle dine behov i Trondheim. Oppdag kvalitet og allsidighet med oss.

Bestill befaring

(Helt uforpliktende)