renhold trondheim

Profesjonell Flyttevask i Trondheim
- med garanti!

renhold trondheim

Hvorfor velge Lijo Renhold for din flyttevask i Trondheim?

Vi hos Lijo Renhold forstår at flyttevask handler om mer enn bare rengjøring. Det handler om å gi deg en bekymringsfri overgang til ditt nye hjem eller kontor. Vår ekspertise i flyttevask sikrer at hver krik og krok av din eiendom blir skinnende ren, noe som gjør oss til et foretrukket valg for mange i Trondheim.

Hva inkluderer vår flyttevask?

Vår omfattende flyttevasktjeneste dekker alt du trenger:

 • Grundig rengjøring av tak, vegger, og listverk.
 • Rengjøring av vinduer (både innvendig og utvendig), dører, og alt inventar på bad og kjøkken, inkludert skap og garderobeløsninger.
 • Detaljert rengjøring av stikkontakter, lysbrytere, og ventiler for å sikre at hver del av boligen din fremstår som ny.

Vår unike overtakelsesgaranti

Vi er så sikre på kvaliteten av vårt arbeid at vi tilbyr en overtakelsesgaranti. Skulle den nye eieren ikke være helt fornøyd, kommer vi tilbake og retter opp eventuelle mangler uten ekstra kostnad. Denne garantien understreker vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

flyttevask trondheim, flyttevask med garanti

Spar tid og stress

Overlat flyttevasken til oss og fokuser på de viktige aspektene ved din flytting. Vårt team i Trondheim jobber effektivt og grundig, slik at du kan spare tid og unngå stress.

Pålitelighet og profesjonalitet

Lijo Renhold står for pålitelighet og profesjonalitet. Vi følger alle lovbestemte regler og forskrifter, og tilbyr en service du kan stole på.

Din huskeliste før flyttevasken

Før Lijo Renhold starter flyttevasken i din bolig i Trondheim, er det noen forberedelser som kan hjelpe oss å gjøre jobben så effektiv og grundig som mulig. Her er en praktisk huskeliste for deg:

 1. Tøm alle rom: Fjern alle personlige eiendeler fra boligen. Dette inkluderer klær, bøker, dekorasjoner og små møbler.

 2. Fjern store møbler: Hvis mulig, fjern store møbler som sofaer, senger og skap. Dette gir oss bedre tilgang til alle overflater og hjørner.

 3. Sjekk og tøm skap: Gå gjennom og tøm alle skap og skuffer. Dette inkluderer kjøkken- og baderomsskap, samt garderober.

 4. Kjøleskap og fryser: Tøm, rengjør og skru av kjøleskapet og fryseren i forkant, hvis dette er inkludert i flyttevasken.

 5. Adgang til vann og elektrisitet: Sørg for at det er tilgang til både vann og elektrisitet i boligen på vaskedagen.

 6. Spesielle rengjøringsområder: Merk eventuelle områder som trenger spesiell oppmerksomhet eller ekstra grundig rengjøring.

 7. Sikre parkering for rengjøringsutstyr: Sørg for at det er tilgjengelig parkering nær inngangen, for enkel tilgang til rengjøringsutstyr og -materialer.

 8. Kjæledyr: Hvis du har kjæledyr, sørg for at de er trygt plassert et annet sted under rengjøringen.

 9. Nøkkeloverlevering: Avtal hvordan nøkler skal overleveres til rengjøringspersonalet, spesielt hvis du ikke kan være til stede.

Ved å følge denne huskelisten, kan du bidra til å sikre at flyttevasken blir så effektiv og problemfri som mulig. Lijo Renhold i Trondheim er her for å gjøre flytteprosessen enklere for deg!

Din pålitelige partner for flyttevask i Trondheim

Når du står overfor utfordringen med å flytte, er Lijo Renhold her for å gjøre overgangen så enkel som mulig. Vår flyttevask i Trondheim er mer enn bare en tjeneste; det er en løfte om grundighet, kvalitet og tilfredshet. Med vår overtakelsesgaranti, kan du være trygg på at hver krik og krok av din gamle eller nye bolig vil skinne, og etterlate et varig inntrykk. Vårt team av erfarne renholdere er dedikert til å levere en feilfri tjeneste som overgår dine forventninger. Velg Lijo Renhold for en bekymringsfri flyttevask som setter standarden for renhet og komfort.

Bestill gratis befaring inkludert pristilbud

Hver flytteprosess er unik, og derfor tilbyr vi løsninger som er tilpasset dine behov og budsjett. Kontakt oss for mer informasjon og for å få et tilpasset tilbud. La Lijo Renhold gjøre flyttevasken i Trondheim enkel og bekymringsfri for deg.

Se våre andre tjenester

Utforsk det brede spekteret av tjenester hos Lijo Renhold AS. Fra daglig renhold til spesialiserte rengjøringsløsninger, vi tilbyr skreddersydde renholdstjenester for å møte alle dine behov i Trondheim. Oppdag kvalitet og allsidighet med oss.

Bestill befaring

(Helt uforpliktende)